Обществената телевизия ще е единствената медия, в която Румен Радев

...
 Обществената телевизия ще е единствената медия, в която Румен Радев
Коментари Харесай

Аделина Радева ще застане между Радев и Герджиков в тв битката утре вечер

 

Обществената телевизия ще е единствената медия, в която Румен Радев и Анастас Герджиков ще дебатират за първи път и онлайн преди избора на българските жители в неделя.
Дебатът ще се излъчи онлайн в ефира на БНТ1 и БНТ4.

Централната емисия вести „ По света и у нас ” ще бъде излъчена незабавно след приключването на дебата.

„ Благодарим за доверието, което претендентите за президент ни оказаха, приемайки поканата да организираме и излъчим единствения им спор в народен ефир. Възможността българските жители да чуят посланията им от студиото на Българска национална телевизия е самопризнание, че изпълняваме публичната си задача, гарантирайки обективност и най-високо равнище на журналистическа нравственос и професионализъм. “, споделя Мариела Драголова, шеф „ Новини и настоящи излъчвания “ в Българска национална телевизия.

Обществената телевизия ще даде опция посланията на претендентите да доближат до допустимо най-широка публика. Дебатът на Румен Радев и Анастас Герджиков ще се излъчи онлайн и в новинарския уебсайт www.bntnews.bg, както и във Фейсбук страницата на Българска национална телевизия.

Досега в своята история Българската национална телевизия е провела няколко огромни политически дебата, последният от които сред претендентите за президент Цецка Цачева и Румен Радев на 10 ноември 2016 година, достигнал до милиони фенове в страната и чужбина.
Този спор беше воден от Добрина Чешмеджиева.
Аделина Радева има повече от 20 години опит като публицист, създател и водещ на радио- и телевизионни излъчвания.
Кариерата ѝ стартира в радио FM+. Работила е като сътрудник в Атина на БНР, радио “Експрес ” и “Дойче Веле ”. Била е в екипа на гръцката телевизия ANT1. От 2008 година работи в Българска национална телевизия 10 години, а след това отива за две години в Нова тв.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР